STARTUP LAB organiseert een MARKT!

'600 kinderen werken samen voor het goede doel'

Startup Lab heeft met verschillende BSO’s van Eigen&Wijzer de handen ineen geslagen en organiseert op 28 november 2019 samen met 600 kinderen een markt voor het goede doel!

Deze markt wordt voor 99% voor en door kinderen georganiseerd en uitgevoerd. Kinderen maken de producten die op de markt verkocht worden, kids verzinnen activiteiten om tijdens de markt tegen betaling te organiseren maar ook in de organisatie van de markt spelen kinderen een grote rol. Er is een communicatie team waarmee we de poster ontwerpen en de lokale media benaderen maar ook een sponsor team waarmee we de lokale MKB branche van Loosdrecht gaan benaderen. SUPER LEUK, ECHT EN LEERZAAM DUS!

De opbrengst van de markt wordt gedoneerd aan de Bobby en Robine foundation dat als doel heeft de ongeneeslijk zieke Bobby en Robine zo optimaal mogelijk te ondersteunen en hen het mooist denkbare leven te kunnen geven. Tevens draagt dit doel bij aan het financieren van onderzoek en ontwikkeling van medicijnen die het levensniveau van kinderen met CLN2 en andere stofwisselingsziekten verbetert en in de toekomst deze ziektes hopelijk geneest.