Een geweldige plek om te leren

Voor jongeren op zoek naar/met een fris idee
De creatiefste ondernemers, dat zijn jongeren. Jullie hebben originele ideeën waar de wereld een beetje beter van wordt. En jullie hebben de can-do mentaliteit, veerkracht en vindingrijkheid om van dat idee ook echt iets te maken.
Heb jij nog geen idee en ben je op zoek? Laat je bij ons inspireren en prikkelen en ontdek jouw unieke talent! Zodra je de wens hebt om te ontdekken waar jouw talent ligt ben je bij ons aan het juiste adres. Wij willen je helpen om je eigen geweldige Startup te ontwerpen. En dat begint allemaal bij jouw unieke idee!

Bijzondere ontmoetingen voor je Startup

Startup Lab is dé plek dat te doen. Als jongere begin je bij ons met een geweldig leuk idee dat je uitwerkt tot je eigen Startup. Het lab brengt je in contact met professionals, ondernemers, mensen van de overheid, professoren en financiers. Zodat je als jonge startupper snel, veel, leuk én interactief kan leren.
Bij elke ontmoeting groeit het concept, de kansen ervan, je ervaring en kennis.

We kunnen het!

We hebben dat positieve Startup gevoel: elk idee is belangrijk, we inspireren elkaar en we knokken samen door de moeilijke fases. Zo willen we een kweekvijver van de bewuste ondernemers van de toekomst worden, waar jullie als jongeren veel leren en samen de wereld ontdekken.