Leren van professionals

Ondernemers uit Hilversum worden gekoppeld aan onze Startuppers
Leren uit een boek kun je thuis ook doen.. Startup Lab is praktijk! We koppelen al onze Startuppers uit traject 2 aan bevlogen professionals uit Hilversum.
Wanneer je jouw idee hebt uitgewerkt tot een concreet plan dan ben je als het goed is tegen een aantal vragen aangelopen. Deze vragen gaan wij niet voor je beantwoorden, je zoekt de antwoorden bij de professionals. Wij helpen je met het leggen van de contacten.

Netwerken!

Startup Lab bouwt aan een breed netwerk in en om Hilversum waar zij jongeren mee in contact brengt. En hebben we voor jouw plan nog niemand in ons netwerk? Dan gaan we voor je op zoek! Onze kracht zit hem in het verbinden, van jou de jongere aan de professional en andersom.

Andersom?

Jazeker! Wij zijn ervan overtuigd dat jongeren ook iets te bieden hebben aan de professional. Al is het alleen al jullie Startup Lab netwerk..

Aan de slag als professional

Ben jij ondernemer en wil je onderdeel uitmaken van ons energieke en groeiende netwerk? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of stuur een mailtje aan suzanne@startuplab.nl