PETRA SCHIPPER
petra@startup-lab.nl

MARTIN BOSMA
martin@startup-lab.nl

SUZANNE GLASBERGEN
suzanne@startup-lab.nl

null

Petra Schipper

“Iedereen heeft talent of een persoonlijke ambitie! Soms komen we er pas op latere leeftijd achter welke deze is. Met S^L wil ik jongeren ondersteunen bij hun zoektocht naar hun ambitie en talent en hoe zij dromen kunnen verwezenlijken.”

Petra Schipper is een maatschappelijk ondernemer en pedagoog. In al haar initiatieven zet zij zich in om kinderen en jongeren optimale ontwikkelkansen te bieden en inzicht te geven in wie zij zijn en wat zij kunnen.

null

Martin Bosma

“‘Ik gun elk jongere de kans om in een veilige omgeving te kunnen leren en uit te bloeien tot mens die hij of zij wil zijn.”

Martin Bosma is een maatschappelijke ondernemer die graag jongeren verder wil helpen in het ondernemerschap. Vanuit zijn bedrijfskundige achtergrond en jarenlange ervaring als ondernemer binnen de kinderopvang wil hij jongeren op het pad zetten om zich zelf te ontwikkelen. Een succesvolle start-up is prachtig maar de weg er naar toe is een levenservaring die je vormt. Welk probleem wil jij oplossen?

null

Suzanne Glasbergen

“‘Wat wil je worden?” Die vraag vond ik altijd verschrikkelijk moeilijk te beantwoorden toen ik op de middelbare school zat. Eigenlijk ben ik het antwoord op die vraag nu pas echt aan het ontdekken. Ik wil jongeren ondersteuning bieden op de ontdekkingsreis naar wat zij willen worden.”

Suzanne Glasbergen is freelance projectleider en evenementen maker. Al haar projecten zijn erop gericht om mensen te verbinden.